Vad hände egentligen?

Det går många rykten om vad som hände i Tecke Loves sommarstuga natten mellan den 19 och 20 juni. Meningarna går isär och jag ska för allas skull inte ta upp några smaskiga detaljer här. Men det är en del mindreåriga inblandade.

Istället ska jag ta upp ett grattiskort ur bakfickan och sjunga en trudelutt..

"Idag en kille vid namn Syltburk fyller år. Är han nöjd med presenter eller tar han vad han får?
Av mig får han en dikt, hoppas han gillar den på sikt.
Jag hoppas han en fin dag har haft, med mycket bullar och saft.
Kanske räcker det, kanske ej, han kanske vill att jag ska klä ut mig till tjej.
Inte flickvän men en vanlig väninna, utan springa, typ en som heter Inga.
Dock heter jag inte så, men det går nog bra ändå.
Alla tycker Syltburk är en härlig kille med hår på sin kropp, ibland även lite på sin sn*pp.
Men helst så vill han gå runt rakad, sin snus gillar han bäst bakad.
Nu vi skåla tillsammans i kör, ta det lungt med din buss när du är ute och kör".

Idag är det stor golftävling på Laxå GK. Jag kommer antagligen vinna prispengarna på 1 miljon. Hoppas!

Igår var jag och Tecke Love i Motala. Data-Davva skulle ha följt med egentligen men han var tvungen att handla mat. Jag tyckte synd om Tecke, som inte har så många kompisar, men blev även lite rörd över att han frågade mig om jag ville följa med och cruisa i 30km/h på en 70 väg i semestertrafiken. Så jag ställde självklart upp. Det är väl det man har kompisar till? Hoppas att Data-Davva fixar en bra present till Syltburk då det är hans tur att engagera sig lite!

Imorgon ska vi till Jäjd i E-tuna. Hoppas på soooool och nån fin uteservering. Där man kan zippa på lite Gin 'n' Juice!

Här kommer 2st grymma!!! sommarlåtar :P Kunde inte bestämma mig för en så ni får två!








Sköna beats :S

Nu får ni ha en riktigt stekig helg!!

// Jonas Hirveläääääääääää

Det nalkas ljuva midsommar.

Man drömmer ju om sol och gröna hagar när det börjar närma sig midsommar. I år tror jag att vi får nöja oss med grådask och lervälling. Man blir något misspeppad när man ser att vädret ska bli skit. Men med rätt sällskap så kan ju allt ändra sig.

Lite info om vad som har hänt:

Jag utspelade allt motstånd på golfbanan i tisdags. Tiger får se upp för nu har jag börjat min vandring mot toppen av världseliten.
Igår så var vi och såg Johan Glans som uppträdde på Björnstugan. Han är ju sjukt bra! Mycket folk och trevligt sällskap förgyllde våran onsdagskväll. Alla var med utom Tecke Love  (som förmodligen hade egenvård, eftersom en speciell flicka ska komma på besök) och Data-Davva ( som förmodligen hade egenvård, eftersom eventuella speciella flickor kan komma att komma på besök).
Har även hört att grabben varit och tittat på ett skapligt penthouse på slottsgatan. Hoppas att du får den.

Ullibull den världsvane har varit och ö-luffat i Grekland. Förutom alla håriga och flottiga greker så har hon hunnit med att sola lite också. En kommentar angående alla fina grekiska hingstar som ska ha kommit ur Ullibull är att hon gått runt med konstanta snigelspår.
En tjejmaffia bestående Kanna Kandersson, Diesel Doris och Majsa Brögren ska inta Strand hotell på Öland. Vill bara påminna er om att hälsa till alla stekare där nere från Hirvelä och att skumpan inte flödar lika mycket längre när inte jag är med:) Gurkan vill också hälsa.

Imorgon är det midsommar och då är det Harge som gäller. Panget bjuder upp till fest i dagarna tu och vi får hoppas på samma folkstorm som var där på valborg. Gurkan Si Haben ska ställa till med en sjudundrans fest i Grönebacke och det kan vara dit vi styr innan helvetet brakar loss på det fashionabla Hargebaden Restaurant & Nattklubb!

Data-Davva ska visa sina konster i att dricka snaps och vi hoppas att han kör en favorit i repris från kräfskivan för två år sen. Syltburk ska försöka att bräcka sin fina dans (som för övrigt ligger på facebook), samtidigt som han citerar en epilog ur kärleksromanen Madame Bovary av Gustave Flaubert. Tecke Love ska prova nya gymnastiska övningar samt försöka att stanna på Panget längre än femton minuter.

Så vi hoppas på en trevlig midsommar och att vi sköter oss och tar hand om varandra.

Har fått en förfrågan om att publicera en ny singel på dagens singellista men jag väntar tills nästa fredag med den.

Dagens dänga är en comeback av Sean Paul..skaka rumpan!


Nu ska jag försöka få dom på jobbet att sluta lite tidigare.

//Jonas Hirveläääää ..............................................................................27år på lördag =)

LA Pizza...

Då har det gått ännu en vecka utan bloggande för min del. Känns som om jag får abdikera från bloggkungstronen om jag inte skärper mig.

Det som har hänt är att det har varit släktträff och Kanalfest. Släktträffen var inte som den brukar. Det regnade nämligen och det var ett tag sedan det gjorde det på våran släktis.

Kanalfesten följde trenden de senaste åren och folket uteblev från Askersunds enda riktiga fest nu för tiden. Man kanske skulle bli festivalgeneral och fixa ihop en redig fest till nästa år. Hmmm
Ett par flaskor rosé hann man iaf få ner.
Grabbarna grus ville festa inne i Örebro igen! och bangade därför en träff med lite nytt kött inramat av hamnen i Askersund. Tror dock att dom hade kul ändå. Finns ju filmbevis på Fejjan som bevisar att Gurkan Si Haben och Tecke Love blev pruttfulla. Vad är det med Gurkan och hans ätande från golvet???

På tal om Tecke så har den killen seglat på ett rosa moln denna vecka. Stajny var nämligen på besök och sällan har jag hört att Tecke slutat kl 11 från jobbet. Det kommer defenitivt bli ett kärt återseende på midsommar.

Lite synd får vi tycka om Tecke Love oxå. Han blev Faceraped härom dagen. Det var allas vår Data-Davva som lyckades med bedriften att 2ggr komma åt Teckes lösen. Tecke svarar med att anlita allas våran Jobbar -Jensa eller ska vi kalla honom Diskar-Jensa till att hacka upp Data-Davvas lösenord. Vi får väl se om det lyckas....

Syltburk och Data-Davva är två stekiga nyblivna singelkillar som alla ensamma tjejer eller (mammor) får se upp med i sommar!!
Eftersom Syltburk redan presenterats som veckans singel så är det dags för Data-Davva att genomgå denna ritual.

Data-Davva är en glad grabb som lever livet. Han älskar sitt jobb som elektriker och tillbringar gärna sin fritid på golfbanan. Med sina 45 kg så är han smidig som en iller och har som motto att alltid vända andra kinden till. Han är killen med ett genuint lugn och det finns inget som kan få honom att ilskna till. Hans bästa tid på dygnet är när förmiddagen gått in en bit på eftermiddagen, 1337 för att vara exakt. Han ser sig själv som elit och har inget emot att i sitt nästa liv bli antingen trollkarl, gnom eller dvärg. Ölsinnet är bra och han är en jävel på att blanda goda kaptener..
Så var finns du tjejen med samma lugn och försiktighet som Data-Davva? Var finns tjejen med hjärtat på rätt ställe? Är du sugen på att genom livet leva i samförstånd med en likasinnad. Lösa världsproblemen tillsammans? Ta då kontakt med denna biff som tränar 2ggr var tredje månad. Du kan få syn på Data-Davva utanför Nautilus, Dormy eller något av alla stekiga inneställen i Örebro.

Nä nu blir det hemgång..men först en video..

 

Ikväll så blir det middag i Askersund med goda vänner....

//Jonas Hirvelääää

Fuckin' Friday...

Jahapp..en vecka sen sist..jag skrev alltså..

I fredags så fick vi för oss att knalla på golfbanan. 5 timmar och x-antal borttappade bollar så var vi äntligen klara. (jag kom 2:a)

Kvällen avnjöts på Lilla-Örebro som har fått ordning på maten nu. Underbart gott och grabbarna som tryckte i sig älg-burgare var också nöjda. Data-Davva skickade även ett tack till kocken.

Lördagen började på stan där vi febrilt letade efter Hawaii-skjortor. Alla måste ha varit slutsålda för vi hittade inte en enda. Framåt 12 så blev vi hungriga och begav oss till uteserveringen vid slottet. Underbar grillbuffé. Rekommenderas varmt. Därefter så blev vi lite sugna på att förflytta oss till deras lounge-avdelning sagt och gjort så hängde vi där en stund. Och med stund så menar jag 4 timmar och ett antal drinkar senare så började vi bli smått salongsberusade. Nu var det dags för att byta om inför kvällens höjdpunkt Da Dhrimpboat. På båten rockades det fläsk och vädret var underbart. Kanna Kandersson kom knappt med båten pga sitt höga alkoholintag men vi lyckades tjata in henne. Senare på kvällen gick det ju som det gick :P Dock uppförde hon sig som en dam ska vid större sällskap.
Det enda som var lite sämre än allt annat var väl trubaduren som inte riktigt höll världsklass.

Kvällen avslutades på Frimis....

Idag fyller allas våran Data-Davva år. Detta ska han fira med att bjuda hem oss på pompa och ståt. Jag förväntar mig att champagnen ska flyta och att det står ca 40-50 tal kaptener och väntar på att få drickas upp.






Imorgon lördag så är det dags för Kanalfesten i Askersund. I folkmun även kallat Analfest/Kanylfest. Välj själva. Hoppas på fint väder så att vi kan steka lite i Tecke Loves båt. Får inte glömma att nämna att Nordman ska spela, återstår att se om ostman, bordman och sydvästman fått följa med på spelningen.

Nu så kommer en skön låt som nästan blivit sönderspelad på das radio.


Hoppas på en liten solglimt i helgen.

Själviskhet är inte att leva som man själv vill, utan att tvinga någon annan att leva som man själv vill.

// Jonas Hirveläääääää

RSS 2.0