Toppen Tisdag.

Fan vad gött med vårsol man blir så glad.

Vill tacka mina långväga vänner Mustar-Marcus och Crazy Caroline från sveriges framsida Göteborg som läser denna blogg med stor andakt. London i höst va?

På torsdag så ska vi ta med oss Tecke Sladd upp till Sälen. Eller om han tar med oss eftersom han kör eller nåt. Där kommer jag att träffa ett flertal av mina vänner som jag inte sett på ett tag. Några inte ens på ett år. Ja ungefär exakt vid samma tid som förra året.

Jag var med Jobbar-Jensa och Tecke Sladd och tittade på deras fina jobb som dom utför i ett hus på öster. Skulle följa med som moraliskt stöd när grabbarna skulle köpa bruk. Vi åkte med den hederliga och trofasta pick-upen BDO ut till K-Rauta. Tyvärr så hade dom inge bruk som var någe bra att ha så vi frågade en säljare som jobbar på Bauhaus om dom hade något där. Ta inte illa upp ni som läser detta och jobbar där, men där hade dom inte många rätt.Vi tillbringade 40 minuter vid 2st pallar med bruk som hade brunnit fast (stelnat) för att sedan prata med tre anställda varav en av dom tyckte att det var konstigt att det hade stelnat eftersom pallen aldrig varit ute. Men den var blöt. Den andra hade mycket att göra medans den tredje gnällde på sin truck som var splitter ny men lät som ett tröskverk, för nån hade glömt att smörja den. Till råga på allt så tog det 10 minuter innan vi ens träffade nån på lagret och sen när vi åkte ut så var det bara att säga att man inte hade nåt under kåpan så blev man utsläppt. Ja vad ska man säga. Alla såg ut som finniga tonåringar. Så det blev till att åka hem utan bruk.

På torsdag får vi även reda på om singelkungen Gurkan Si Haben har fått musta till det med Stajny som redan nu har anlänt till Sälen. Enligt Gurkan så skulle han bli skyldig Clabbe en trisslott.

Majsa! Man brukar svara på lämnade meddelanden. Lämnade ett viktigt sådant.. Tecke är på!

Nu till dagens 90-talsdänga:


Right in the night...

Jag säger som Mackan Lundhammarbojan "Vi måste köpa sprit och öl för minst 500 spänn"

L'amour tojours...


//Jonas Hirvelääääää

Makalös Måndag!

Har en fråga som jag ställer rakt ut! Äpplet-Ida, har du för avsikt att starta ett blogg-krig? För isf är jag duktigt på! Att fara med lögner om att jag skulle vrida på sanningen är inte bara kränkande utan även osmakligt. Jag har alltid sett mig själv som en hyvens kille som alltid talar sanning och när jag sedan får läsa att du tvekar på om jag har rätt eller fel tar jag som en förolämpning av högsta slag. Så här ligger det till: Ja jag var ute i onsdags. Nej jag var inte onykter. Ja jag betedde mig som en gentleman och uppförde mig föredömligt. Vill ändå be om ursäkt till Äpplet då jag en gång i tiden skrivit att hon är full onsdagar, fredagar och lördagar. Det ska ju vara onsdagar, fredagar, lördagar och söndagar. Vet inte riktigt varför jag skrev fel men det händer även den bästa.

Däremot så måste jag ta tillfället i akt och berätta att Tecke Sladd var helt oskyldig förra lördagen med Flitiga-Linas syster. Hoppas att jag inte förstört något för dig. Vad som hände denna helgen har jag ingen aning om men antar att Tecke själv kommer att kommentera detta. Har hört rykten om ännu en efterfest in på morgontimmarna...

Följde med Plåt-Johan och Flitiga-Lina på en fest i lördags. Väl där så fick vi åtnjuta samma skiva med 10 låtar på ca 20ggr på raken. Vi träffade på en kille som spelar på andra planhalvan samt en smått läskig norrköpingsbo. Men kul var det ändå och sen blev det stugan för hela slanten. Hoppas att Jobbar-Jensa hämtade sig efter hans sprinkler trick med shoten. 

Majsa Brögren och Äventyrs-Robin grävde ner sig djupt i helgen eftersom ingen har sett till dom. Pratade med henne som hastigast igår och svaret som alla ville veta är nej, hon fick inte ligga igår. Sedan hoppas jag att det gick bra för dig på provet Äventyrs-Robin, du hade ju iaf en anledning att hålla dig hemma...

Syltburk! Vad fan är det jag fått höra om dig egentligen. Bäst att du förklarar dig för gamle Hirvelä på en gång!

Osynlighets-Stefan var kanske med i helgen, eller inte, så jävla svårt att veta..

Ratrik Nodin fick påhälsning av ett gammalt "jag är trött" syndrom, då han valde att dra täcket över huvudet ist för att vara med och parta..plus att han gick hem skapligt tidigt i fredags. Är detta ett tecken på åldrande från hans sida eller har han växt ut ur stugans lokaler och är på jakt efter nya marker att jaga på? 

Kanna Kandersson har det varit tyst om ett tag nu. Kan bero på att hon har slutat leka med oss. Undrars om hon har blivit osynlig som Stefan? Hörde nått mummel om nån Carina som hon var tvungen att ringa...

Nu är vi äntligen tillbaka till att lira 90-tals dängor igen och vad kan passa bättre än Outhere Brothers med Boom Boom Boom:


Ha nu en fortsatt trevlig dag!

// Jonas Hirvelääääää

Frostig Fredag

Torsdagen tillbringades i vågrät position. Jag gjorde inte så mycket förutom att äta och sova. Vi fikade ju självklart på Java.

Majsa Brögren har fått ett nytt namn nu och det nya namnet är Miss Kiss. Hon gillar kiss och därför blev det Miss Kiss. Eller är det Mrs Kiss nu för tiden? Det får bli Miss Kiss hur som helst. För ovanlighetens skull så var det inte bara jag som kom med skamliga förslag i onsdags. Det kom fram att även Miss Kiss hade spottat ur sig den ena fräckheten efter den andra. Sen ville hon att jag skulle titta på när hon satt och kissade! Äckligt enligt mig men mysigt enligt henne.

Vill tacka Plåt-Johan för beställandet av biljetter till Dead by April. Kommer att bli grymt. Och alla som ska med så har Data-Davva lovat att ha förkula hemma hos sig och äpplet.

Fick många sköna sms-kommentarer angående våran lilla dansuppvisning i onsdags och enligt rykten så ska Peter Flack vara intresserad av att slänga upp en show på Parkteatern. För övrigt så funderas det på en Chippendales turné med grabbarna i fråga och bokningar kan göras till undertecknad. Vi värvade en ny kille som inte var med i onsdags och det är inte mindre än Tecke Sladd som lovat att ställa upp. Han kommer att framföra snyftaren Titanic genom ett dansnummer iförd endast stringkallingar och bitboll.

Beträffande Syltburks likheter med Patrick Swayze så har han dementerat detta och sagt citat: -" Jag är mer lik Tom Cruise i Cocktail" slutcitat.

Hörde en skön floskel häromdagen när vi satt och disskuterade om hur långa tarmar man har och plötsligt utbrister en vän till mig "Den är ju 12 meter. Det är ju därför den heter 12 meterstarmen"..Hur skön som helst.

Dagens dansbandsdänga framförs av inga mindre än sveriges nya dansbandscharmörer i bandet Larz Kristerz:


Ha nu en trevlig helg i snöovädret!

//Jonas Hirveläää

Trotsig Torsdag!

Ännu en onsdagsutgång avklarad. Var på våffel förfest hos Äpplet-Ida och Data Davva. Data Davva stekte våfflor till oss i stora lass och jag måste erkänna att dom var väldigt goda. I princip alla var där och lägenheten fylldes rätt så snabbt med folk. Tecke Sladd satte sig i soffan och började ljumma på några bira, Syltburk njöt av sina 7.0 Lapin Kulta medans jag och Snygg Björn kom igång på vinet. Decibelmätaren stog på topp då Äpplet-Idas vänner satte igång i vanlig ordning.

Plåt-Johan, Jobbar-Jensa, Äventyrs-Robin och Ratrik Nodin var ju också där. Den enda som fattades var väl i princip Osynliga-Stefan. Eller ja han kanske var där, man vet ju inte eftersom han har gått och blivit osynlig.

Tecke Sladd tittade till sin mat och sovklocka när det väl var dags att bege sig till krogen och smög sig hemåt  likt en lejonhona på jakt efter mat. Dom andra tappra soldaterna bet sig kvar.

Vi började med lite barhäng och därefter tog vi sikte mot dansgolvet. Likt John Travolta i Saturday Night Fever körde vi det ena danssteget efter det andra. Publiken ställde sig i en cirkelliknande position och klappade takten. Plåt-Johan gled in på dansgolvet och framförde en moonwalk så kliniskt perfekt att om självaste Michael Jackson sett den så hade han abdikerat på direkten. Syltburk och Ratrik Nodin valde istället att framföra en scen ur filmen Dirty Dancing. Jag hörde Syltburk mummla något om att nobody puts baby in a corner och nickade mot Ratrik som nickade tillbaka. Han tog tre steg bakåt innan han med snabba steg sprang emot Syltburk. Med armarna mötandes Ratriks enormt smidiga höft så lyfte Syltburk upp Ratrik mot taket. Med en perfekt svankning av Ratrik så fullföljde grabbarna ett svanlyft av sällan skådat slag. Syltburk som är förvånansvärt lik Patrick Swayze förvandlades i det ögonblicket till alla tjejers drömprins. Äventyrs-Robin ville inte heller vara sämre så han framförde ett potpurri från musikaler av alla de slag. De musikaler jag kunde urskilja var bla Cats och Hair. Eller var hans slickande på golvet ett vanligt fyllebeteende som Äventyrs-Robin dras med?

Idag är det Torsdags-fika och jag kan garantera att gårdagens händelser lär bli ett hett disskusionsämne.

Dagens dansbandsdänga är hämtad från filmen Black Jack me gruppen Black Jack.


Vi ses och hörs!

//Jonas Hirvelääääää

Oxiderande Onsdag!

Vill börja med att konstatera att mitt lager på singlar har tagit slut. Det har varit en stor efterfrågan om de singlar som lagts ut och jag hoppas att dom kan möta upp kärleken i och med att våren står i farstun.
Kommer att följa deras dejtande på nära håll och det är väl Tecke Sladd som har utvecklats mest den senaste tiden. Däremot så har inte kontot med 90 tals dängor sinat ut utan det finns massor på lager men kände för att lira lite sköna dansbandslåtar ist.


Våffeldagen idag och Äpplet-Ida och Data-Davva ska duka upp med våfflor i stora lass. Sylt och grädde står på inköpslistan och tänkte höra med Syltburk om han har lite sylt till övers. Sedan så blir det förfest inför kvällens spelning med Johnossi, kan tänka mig att vi värmer upp med ett gäng med 90 talare då..

Igår fick jag ett konstigt sms från Majsa Brögren. Hon undrade om jag satt och tvekade eller om jag onanerade? Förstår mig inte på hennes skämt. Majsa! Vad händer? Konstig humor...Håll lite höjd nu.

Träffade en testosteronstinn Tecke igår. Han verkade gilla sina nya piller. Han har ökat till 40kg på bänken och vi följer hans utveckling mot tresiffrigt på stången. Jag kan säga att det står en hel hög med damer som bara väntar på att Tecke ska ta ut Baylinern och steka ute i Harge, dra ett strandragg längs med strandkanten och flexa med sina nybakta muskler.

Osynliga-Stefan vart är du??
Majsa Brögren vart är du???
Syltburk är inte du ledig den här veckan??

Nu kommer dagens dansbandsdänga och det är pojkarna i Wahlstörms som bjuder upp till en bugg.










Nån som är sugen på en buggkurs?

Tecke Sladd och jag är på..

//Jonas Hirveläääää

Total Tisdag!

Tack Gustaf för det värmande sms:et jag fick av dig igår natt! Känns skönt att du uppskattar det jag vill förmedla till andra människor.

Tecke Sladd har visst mycket mumsig information om vad som hände i lördagsnatt. Hoppas att han delar med sig av det och inte håller det inombords. Tecke har förresten planer på att bli nya Arnold Schwazenegger, han ska enligt eget utsago ha lagt Måns Zelmerlöv bakom sig och sagt att han inte vill jämföras med en medelmåtta. De många timmar han lagt ner på I3 ska ha gett resultat och han bänkar nu ohyggliga 35kg. Hans motto från och med igår lär vara: "Vill man bli fin, så får man käka Kreatin"! Och de drygt 120 kapslar med testosteronbooster som inhandlades på Muskelvaruhuset lär också komma väl till pass.

Späcket och Vilda Viktor har jag inte nämnt tidigare. Dessa båda var med i fredags då Vilda Viktor bjöd upp till förfest. Rödvinet var uppdukat och Data-Davva lagade makaroner och ägg. Är inte det fest så säg. Vinöppnare fanns det ju ingen så vi fick köra den gamla hederliga "alkis stilen" och trycka in korken. En riktig grabbfest och det syntes dagen efter då vi hälsade på hos Vilda Viktor och såg eländet. Temat för festen måste ha varit att visa cracket då det är det enda jag har på bild i kameran. Även Snygg-Björn var där och hedrade oss med sin närvaro. Därefter så köpte vi baren på Harrys och det som hände efter det är historia...

Diesel Doris...om du ber snällt så kan du få tillbaka din nyckel!..Annars så finns den till förfogande till den som behöver..
Kanna Kandersson..tack för tvätten..det var snällt!

Imorgon är det onsdag och det kan hända att Johnossis spelning på Frimpan finns med i planeringen. Majsa ska du dit eller har du blivit en ny människa????? Fick ju smakprov på den gamla Majsa i lördags och den attityden passade du inte så bra i så det är bara att klä av sig och försöka på nytt..

Det är många som vill veta vartifrån Syltburk har fått sitt namn ifrån. Jag har undersökt i saken och enligt vad jag har fått berättat för mig så ska det vara så att Syltburk jobbat så hårt för sin nuvarande tjänst att hela hans heliga manlighet ska ha varit på ett ställe där den inte borde vara, om det är sant eller inte kan jag inte svara på. Det får han själv stå för.

Igår var det sista dagen på ett tag som 90-tals dängan var med oss. Från och med nu så får vi dansbandsdängan.
För visst är det trevligt att bryta av dagen med en spontan bugg eller foxtrot?

Här är dagens godbit: För sången står Olle Jönsson från det välrenomerade dansbandet Lasse Stefanz:



Tå ja såk annons att ni sökte vinskspråkiga brästen, dänkte ja, joppet är mitt!! Ja har pra meriter sen titikare, nu ja räkna tom:

1) Krundskola klass 1, 2, 3, 4, 5, 6 och halva suan
2) Konvirmerad
3) Joppet: ja ha inte joppat på syrka förut, men ja har varit me på kusinens pekravning
4) Ja är van att plattra vädret, så ja kan nog bredika pra
5) Ja är också jäveln på planda krokkar, så ja kan servera nattvarten


1) Säljgurs halva feckan
2) ABF-gurs, lär dig spela kitarr för nupörjare
3) Kongurs. De va konsti gurs.
4) Tatautpildning
5) Utpildning för olika porrmaskiner, så jak är tuktig på att porra om nåke ramlar ner så kan jak porra upp det igen


Nu ja undra? Lönen, met mina meriter grävs en hök lön, ganse 40 000 kr/mån. Och sänstepil kräver ja. Sapp Aero, samma som syrkoherden har, ja dror nämliken på jämlikhet.


Ja har kått många gurser, nu ja räkna dom:

Ja ser fram att vå åka på mer gurser helst till Nutbu, tär är pra trag med ristiprud och parnlickan. Ja tycka om liv på luckan. Hoppas no kan pestämma snappt, stämplingen tar snart slut. Dveka ej, nästa vecka har ja säkert nutt på kång!

Typ innepannty. 

Adios amigos...

// Jonas Hirvelääää

Morbid Måndag!

Att helgen har gått fort! Och hårt blev det.

Temat för helgen var att välkomna Äventyrs-Robin hem från hans vilda äventyr down under. Och ett varmt välkomnande han fick. Harrys i fredags och Stugan på lördagen. Data-Davva lyckades med bedriften att på ett bowlingliknande sätt knocka ner tre personer inkl mig över en häck. Resultatet blev ett svullet knä och en tvätträkning för kemtvätt av jackor, samt nerlerade kläder och skor. Lite för mycket av det goda för hans del skulle man kunna kalla det.
Någon som med fick lite för mycket fart under sulorna var Äventyr-Robin.

Ja vart ska man börja, det blev lite blött. Mer för vissa än för andra. Äventyrs-Robin blötte ner sig på ett lite annat sätt än man är van vid. Sist jag blötte ner mig på det sättet måste ha varit för kanske 20 år sedan. Majsa Brögren fick torka upp efter han och jag tror att hon mummla nåt om vuxenblöjor när vi var där i lördags.


Tack för festen i lördags Majsa! Tror att allas inbjudningar på nåt sätt försvann i posten men vi lyckades ju dyka upp iaf. Hoppas att ni hade det trevligt sen är eliten försvann. Vi drog vidare till Plåt-Johan och hans tjej Flitiga-Lina. Tecke Sladd drog genast på sig charmkavajen och böt både strumpor och frisyr på 5 minuter. Enligt han själv så satsade han på Måns Zelmerlöv stilen. Inte minst så försökte han att satsa på Flitiga-Linas syster. Och enligt lösa rykten så var inte Tecke hemma föräns vid halv sex på morgonen. Han får själv chansen att kommentera vad som hänt.

Jobbar-Jensa och Grogghäxan var också med i lördags och som vanligt stog hon och surplade ur grogglaset medans Jensa febrilt försökte räta sitt finger. En smärre chock infann sig när jag kollade på korten från i lördags och att Grogghäxan på något sätt hade lyckats få med hela sin härlighet på en bild. Lite lumpenkänsla infann sig när man såg den bilden. Påminner lite grann om när man helt plötsligt hade ett foto på kudden som visade ett manligt könsorgan och sin tandborste. Jaja hade jag inte varit så ödmjuk och trevlig så hade jag laddat upp kortet här men eftersom jag värnar om andras integritet så låter jag bli.

Tak-Steffo har bytt namn till Osynliga- Stefan! Kom på att det är ju inte konstigt att man aldrig ser dig längre eftersom du är osynlig!

Veckans singel är nyblivna singelkillen Gurkan Si Haben. Ett blont yrväder som uppskattar stek med dompan och ett liv i lyx. Till sättet är han manligt feminin och tar livet med en klackspark. Gåslever, hummer och andra diverse finare gastronomiska upplevelser tar han gärna till sig. Hemma i hans fashionabla tvårummare kan man finna en imponerande samling av fina viner och champagne. Till vardags arbetar han som träförädlingskonsult men på vinterhalvåret sysselsätter han sig med skidåkning i de svenska alperna. Gurkan letar efter en tjej med glimten i ögat och en fet plånka. Gärna med far och morföräldrar som står högt upp på socitetsstegen. När Gurkan blir äldre så ska han tillbringa sina lediga dagar på sitt gods vid Tisaren och guppa på något av världshaven med sin yacht Solros.
Han har en förkärlek till hundar vid namn Santos och ser sig själv som en djurvän då han kallar alla tjejer för djur.
Är du tjejen med stort T? Har du du en stor säck med kärlek som du kan skänka till Gurkan? Vill du ha någon att skratta med i glada stunder och gråta med när det känns tungt? I så fall är Gurkan nåt för just DIG!

Dagens 90-tals dänga är: Tyska Blümchen!



Imorgon kanske är just din dag!

// Jonas Hirvelääääää

Förfriskande Fredag!

Fan vad bra man mår när solen lyser och det börjar bli lite varmare ute..

Äntligen Fredag, helgen står och knackar på. Fest hos Tak-Steffo eller inte? Nån som vet?

Vi har en plan b i annat fall.

Har ni någon gång tänkt på det här med begär? Vissa har begär för alkohol, det motsatta könet, snus eller cigaretter. Det enda jag har begär för är vin kvinnor och sång. Plytte (min bror) skrev en bra text en gång om hans begär så jag tänkte saxa in den här:

Fan...det brinner i lägenheten..eller vänta..gör de det?  Nä..bara linserna som var fnösktorra och efter ett par blinkningar kan jag åter se.
Krälar mig ur sängen och kryper på mina bara knän ut till hallen. Paniken börjar sprida sig i kroppen, munnen e torr och händerna skakar. En svettpärla rinner ner från pannan och landar på min läpp. Den salta smaken får mig att kvälja och nu är det bråttom.

Sökandes letar jag igenom hallen. Ögonen är vilse och jagar längst golv och byråar.
Slutet är nära och alla kroppsfunktioner håller på att avsluta sina processer.
Är det nu jag ska säga adjö? Nu jag ska be om förlåtelse för mina synder? Varför gör du så här mot mig?

Men plötsligt.....ett hopp av ljus sprider sig och förblindar alla morbida tankar..där är du juh..jag har funnit dig.

Jag hittade snusdosan, öppnar hastigt locket, tar ur två och kastar in dem under läppen.
Såja..nu är allting bra...Puuuh!!! Nära där ett tag..

Kanna Kandersson som är dagens singel har också begär, hon är nymfoman. Allt det lilla livet vill göra är att ligga av sig. Kan det verkligen vara så svårt? Hon är ju söt som få och trevlig på sitt eget sätt. Nä, det måste vara så att hon har ett stort begär för stock. Hon vill det så mycket att det blir negativt. Men jag hoppas att hon får till det under denna helg. Du behöver det, du kan det och du är värd det! Glöm aldrig det!

Jag och Tecke Sladd har hittat en ny taktik de helger vi ska ta det lite lugnt och bara bli lite mys-fulla. Receptet lyder som följer: En flaska rött, (Tecke gillar torra röda viner och jag föredrar lite fylligare) och 4st öl. 2 av den lite mörkare varianten (tex newcastle, bishops fingers samuel adams) och två av den lite ljusare. Klockren mys-fylla!

Till allmänheten! Wow-David har begärt att få byta namn på bloggen och han kommer i fortsättningen att hela Data-Davva. hoppas att du blir nöjd! PS. han tar inte på sig själv. Enligt utsago så beöver han inte göra det då hans tjej blir full på onsdagar, fredagar och lördagar, så han får det han behöver då. DS


Vill passa på att be om förlåtelse för en felskrivning som skedde i gårdagens text skrev igår om Ullibull att hon gillade å bli tagen av två killar samtidigt i en buss. Det var fel av mig. Det är inte hon som har fattat tycke för det utan det är en av de andra damerna i örebros egna sex and the city gäng.

Syltburk: Varför svek du oss igår???
Äventyrs-Robin:Varför svek du oss igår???
Tak -Steffo: Varför sviker du oss??
Ratrik Nodin: Tar du på dig själv??

Så nu till dagens singel: Kanna Kandersson:

Hon har en förkärlek till solotek och schlagers. Samlar på penntroll och kapsyler. Har en gång i tiden ställt upp som Miss Göteborg på förskolan Asplövet och med en hedrande tredje plats tog hon sikte mot modelltoppen. Pga hennes längd så blev det bara ett fåtal modelljobb och då med diverse barhängsbilder på communitysiten Efterfesten.com. 
Utan fördommar och med en stolthet och vilja av stål siktar hon på att bli polis. Handfängsel har hon använt förr och diverse grepp och ställningar är hon inte heller nybörjare på. Hon söker efter en kille som vill ligga. Men även någon som hon kan tryggt ligga i famnen på, prata om dagens händelser med och låna ut sin kropp till. Till vardags studerar hon och jobbar på Statoil Svampen. Favoritartister förutom Amy Diamond och Alcazar är triona Herreys, Hanson och Jonas brothers och allt med Carola.
Är det du som tillsammans med Kanna följer nyponrosens utslagningsprocess i vårsolen? Är det du som hämtar en filt åt henne då hon fryser på balkongen? Är det du som masserar hennes fötter efter ett varmt bad? Är det du som delar med dig av all din kärlek? Är det du? I så fall ser du henne hänga utanför något av Örebros gymnasieskolor, Thao eller Statoil Svampen.

Dagens 90-tals dänga är med allas våran favorit Anneli " Pandora" Magnusson. Och hennes budskap är enkelt: Trust Me!!!


 



"First I thought you were crazy, now I can se your nuts"

Som vanligt på fredagar är det dags att klä ut sig till mitt alter ego Mr.bock..den som lever får se..

Ha en trevlig helg så kanske poletten trillar ner.

// Jonas Hirveläääääää

Tillbakalutande Torsdag..

Satan vilket fint väder det är ute idag. Kan meddela alla att Syltburk lever. Jag träffade honom själv hemma hos Ratrik igår. Men en kille som lever i en konstig värld är Tak-Steffo. Vet att han har något att berätta som kommer att göra alla besvikna men han får berätta det själv. Jag skulle aldrig se mig själv som den som skvallrar eller så. 

Vi har fått tagit del av två av medlemmarna i Örebros svar på Sex and the City. Kanna Kandersson och Diesel Doris. Denna duo kamperar tätt ihop och enligt rykten så är Kanna Kandersson svårt kåt och letar efter något liggbart till helgen. Men alla som känner henne vet ju att hon går jämt runt som en östrogenstinn kviga ute på grönbete, väntandes på att en manlig tjur ska komma och inseminera henne. Men det får stå för henne och jag vet att hon vet att jag har rätt. Det återstår då två medlemmar till. Hemma-Emma och Ullibull.
Ullibull kommer ni att få träffa lite längre ned i bloggen då hon är dagens singel.
Hemma-Emma är en lugn och jordnära tjej som enligt rykten kan bli lite wild and crazy ibland. Hon har legat med en av mina bästa kompisar Slas och ska enligt utsago vara nöjd med hans utrustning. Hon har även ett förflutet med Syltburk. 

En go vän till mig har kommit hem från sin semester. Äventyrs-Robin. Han har rest runt i Australien och Nya Zeeland. Äventyrs-Robin är tillsammans med Majsa Brögren. Majsa umgicks med oss en hel del under tiden Äventyrs-Robin var bortrest så jag hoppas att han känner igen henne. För när man umgås med oss så är det lätt att man blir förändrad. Kolla på Tecke Sladd som spyr ur sig den ena opassande kommentaren efter den andra. Vill även passa på att ursäkta mig för de eventuella förslag jag kan ha namedroppat till Majsa en utekväll en onsdag i Mars. Jag har lagt det där bakom mig och jag hoppas att även du kan göra det en vacker dag.

Tak-Steffo: Vart är du???
Wow-David: Tar du på dig själv???

Dagens singel heter Ullibull: En ärtig tjej med hjärtat på rätt ställe. Gillar konstiga glasögon och killar med scarf. Pluggar till civilekonom och älskar livet som student. Favoritmaten är nudlar med fiskpinnar. Ullibull gillar att resa och göra knasiga grejer där flera killar är inblandade i en buss. Hon tar livet på största allvar och har funderingar på att bli sveriges svar på Oprah. På fritiden gillar hon att hänga på Thao och Frimis. Helst på onsdagar, då lammköttet håller sig framme. Ullibull söker efter dig, charmig kille som kan ge henne allt det hon önskar sig. Omtänksam och rolig men som ändå ger ett seriöst intryck. Du ska ha det där lilla extra som gör att hjärtat värms upp varje gång man hör din röst och inte vara rädd för att testa nya saker. Ullibull hittar ni oftast på favoritstället Thao eller på något av Örebros bästa fik.

Dagens 90-tals dänga är ett tyskt eurodiscoprojekt vid namn Magic Affair låten Omen 3 kom 1994:




Torsdag = Torsdagsfika..

Nytt rekord igår igen..snart spränger vi 100 gränsen....


I'm back in the loop..

// Jonas Hirveläääääää

Omvälvande onsdag..

Har ni sett en riktig grogghäxa någon gång? Jag har sett ett antal i mina dar. Det börjar med ett par folköl runt tio snåret, man växlar upp och drar i sig några glas ur helgens överblivna bag-in-box. Framåt kvällen blir man sugen på lite starkare grejer så man suger i sig ett par groggar. Det som kännetecknar en riktig grogghäxa är den kopiösa mängd sprit dom dricker. Mest utbrett med grogghäxor är det i Dalarna. Ludvika i synnerhet. Dricker man inte grogg där så är det inget att ha. En god vän till mig som heter Jobbar Jensa har det här inom sina fyra väggar. Han får stå ut med surplandet ur vin och grogg -glas dagarna i ända. Grogghäx-Helene heter hans blivande maka. Hon är en glad och spontan tjej som gillar livet och allt vad den har att erbjuda. Och hon gillar grogg. "Grogg is life" är hennes slagord. En riktigt god Redbull och Vodka en vardagkväll lär vara det bästa. Jobbar Jensa som inte heller spottar i glaset har en egen alkoholmätare inbyggd. För när hans pekfinger börjar krokna, då vet man att Jobbar Jensa är vid fin vigör...

Syltburk!! Vart är du??? 
Majsa Brögren vart är du???
Tak-Steffo vart är du???
Wow-David tar du på dig själv???

Dagens singel är en tjej! Diesel Doris: DD jobbar som platschef på ett drivmedelsdistributerande/matförsäljande företag och har ett hjärta som bankar för merförsäljning. Detta blonda yrväder gillar att umgås med sina nära och kära, resa, sjunga och festa. Favoritlåten "I am the one and only" med Chesney Hawks går varm i skivspelaren. Hon tillbringar mycket tid på jobbet men säger sig själv ha både plats och tid för en romans. Hon har även av misstag blivit tagen för raggarkultfiguren Ronny i duon Ronny & Ragge. Hon är ute efter en riktig karl med hår på bröstet och som vet vad han vill. Och vem vet kanske blir det du som promenerar tillsammans med denna skönhet genom stadsparken en varm sommardag med picknickkorgen under armen. Kanske blir det ni som följer månens fortsatta färd mot andra kontinenter i sommarskymningen. Kanske blir det du som uppfyller hennes innersta drömmar med en kärlek som bara du kan ge.
Bäst chans att få tag på henne är att besöka någon av de bensinstationer som finns i en lite mindre stad ca 2 mil söder om Örebro.

Dagens 90-tals dänga är Solid Base med Mirror, Mirror:







Med hopp om livet så säger jag hej!

// Jonas Hirveläääää

Tröstlös tisdag

Sovmorgonen idag passar mig som handen i handsken sedan hockeymatchen drog ut på tiden igår. Hade en så himla konstig dröm inatt och den handlade om ett gäng tjejer här i Örebro som var med i en tv-serie. Ungefär som typ sex and the city fast på svenska och från Örebro. En av tjejerna hade pojkvän och fast förhållande , bodde flådigt mitt i city. Två av tjejerna arbetade som drivmedelsdistributörer och en pluggade. Dom umgicks i princip varje dag och det hände att dom gick ner till stans coolaste klubb Thao för att umgås med likasinnade. Och som i sann sex and the city anda så har även dom en favoritdrink. Raggar-drinken Lennart. 

En dag fick en av drivmedelsdistributörerna för sig att det var dags att damma av sig den gråa ytan och göra något för att se fräsch ut. Hon fick den briljanta idén som gick ut på att sola solarium. Sagt och gjort så drog hon på sig mjukisarna och knallade ner till det lokala soloteket. Hon fick lite samvetskval när hon skulle bestämma sig för hur länge hon skulle sola, men eftersom hon själv tyckte att hennes hud var av normal typ och inte av den mer bleka nordiska typen så smällde hon till med 30 minuter. Hon hade med sig sin mp3 spelare där hon hade samlat alla de nya melodifestivalhitsen och nynnandes på Amy Diamonds blivande storhit "It's my life" så somnade hon in.  Hon vaknade av att solariet hade stängts av och medans Alcazar sjöng slutklämmen på "Stay the night" så kände hon doften av bränd hud. Med rödsprängda ögon och känslan av att allt inte stog rätt till klev hon fram mot spegeln. Historien om den fula ankungen känner ju alla till och det som nu hade hänt var av motsatt karaktär. En vacker lenhudad tjej hade helt plötsligt förvandlats till en kortisonsvullen Kicki Danielsson. Paniken spred sig över hela kroppen och hon tyckte sig känna blodflödet mot hennes nu åtstramade och brända kropp.

Sedan så vaknade jag av att en snickarjävel drog igång med nån jävla hyvelapparat. Hoppas att drömmen fortsätter inatt.

Dagens singel heter Tecke Sladd: Snickare till yrket med glimten i ögat. Han gillar att hålla sig fräsch och med ett snitt på 14 timmar i duschen på en vecka så är han snubblande nära världsrekordet*. Med eget boende, bil, båt och jobb så står han högt upp på singeltjejernas önskelista. Tecke gillar även att hålla sig i form då han pumpar skrot på I3, åker skidor och spelar golf. Till vardags så gillar han husliga bestyr och matlagning är en av favoritsysselsättningarna. Han har en förkärlek till tjejer med buskiga ögonbryn och av dominant karaktär. På helgerna tar han gärna en svängom på dansgolvet och störst chans att se honom "in action" är på favoritklubben Björnstugan. Så låt dig bli varmt omhändertaget av denna bachelor, möt våren tillsammans och förälska dig i hans oemotståndliga charm.

Dagens 90 tals dänga är från svensk gruppen Melodie MC:



*Världrekordet har en Outsidersmedverkande tjej från storbritanien vid namn Pearl Atkinson med 34 timmars dusch i snitt i veckan på ett år. Källa: Guinnes World Of Records utg 2 2008 sid 98-99.


Ha nu en fortsatt underbar dag och gårdagens besöksantal landade på 87 pers. kul!

// Jonas Hirveläääääääääää

Måndag morgon.

Åhh vad härligt med måndag. Jag sitter på jobbet och nynnar med i Björn Skifs slagdänga "måndag morgon" som går på P4. Känner mig oförskämt fräsch idag, och det kan bero på att helgen framrycktes i ett lugnt tempo.

Men redan nästa helg så ska det festas igen. Tak-Steffo ska slå till med århundradets inflyttningsfest. Han har lovat högklassig underhållning i form av cirkuselefanter och lättklädda slitzbrudar. Champagnen ska sprudla åt höger och vänster och han kommer att bjuda på en underbar potpurri med läckerheter från havet. Åtminstonde så borde han det.
Vore förresten kul om Gurkan Si Haben kunde boka in en fest med grabbarna. Ta lite ledigt från sitt jibbande och köra hit med den gamla opeln. Hoppas att han har tid med det och att inte hans samarbete med Telia stiger han åt huvudet. Enligt vad jag förstår så ska han arbeta som evenemangskonsult åt dom och steka runt på diverse golftävlingar. Hoppas att han kommer ihåg oss under hans storhetstid så att man kanske kan snika åt sig en penna eller två eller varför inte en reklam t-shirt.

Låter efterlysningen från igår hänga kvar: Syltburk, om du läser detta så hör av dig. Det är inte bara jag som är orolig utan alla dina vänner, medmänniskor och alla andra som vill åka med i din vita syltbuss.

Kommer från och med idag och under resten av veckan presentera ett par singelgrabbar på denna blogg: Våren står framför oss och vore det inte mysigt att möta den genom kärleken:

Dagens singel heter Ratrik Nodin, han är statligt anställd och jobbar med brevförsörjning och diverse utdelning av direkt reklam. Han har många strängar på sin lyra då han på fritiden gillar att surfa, spela golf och innebandy. Denna grabb står stadigt på jorden trots sin ringa längd på nästan 2 meter och har inga problem att föra sig i finare sällskap. Ratrik söker dig som gillar hemlagad mat och långa vårpromenader. En film eller två på tu man hand är att rekommendera på söndagkvällarna. Annan viktig information är att han har körkort och bil, fast inkomst samt att han pensionssparar. Just för tillfället är han sugen på en långresa och vem vet det kanske är ni som kommer att utforska, inte bara varandra, utan även världen. 

Dagens 90-tals dänga är Basic Element - The Ride.




Vill även tacka alla 70! personer som varit inne och läst. Lämna gärna kommentarer.

// Jonas Hirveläääää

Veckoslutet..

Veckan börjar lida mot sitt slut. Söndagen gör sig påmind genom en bakfylla som är snällare mot mig än den varit på länge. Björnstugan lockade med sitt svettiga dansgolv igår. Wow-David, Tecke Sladd, Jobbar Jensa, Plåt-Johan och jag glänste med våran närvaro. Wow-David glänsde tydligen mer än vi andra då han blev uppraggad av en döv tjej som ville börja samtala genom att skriva sms på mobilen.

Vill passa på att gratulera allas våran Gurkan Si Haben som är upp i Sälen och steker. Denna storstekare har lyckats prata omkull Telias personalansvarige som på något märkligt sätt erbjudit Gurkan ett jobb. Har även ryktesvägen hört att killen nu har ett vinterförhållande, och jag vill vara den förste som gratulerar grabben. Hoppas även att dina reseledarplaner slår in och vi kan komma och hälsa på dig på någon av dina grisfester på Mallis. På tal om hälsa på så hoppas jag att jag får hälsa på blivande fru Starkenberg när vi kommer upp v.14.

Vill efterlysa en vän som jag inte hört av på länge: Syltburk? Var är du. 2 helger har nu gått och vi vet inte vad som hänt med dig. Har vi varit taskiga mot dig?, Snackat skit bakom din rygg? Smutskastat ditt rykte? Jag letar efter svar men jag får aldrig några. Kanske polerar du på din fina syltbuss? Kan det finnas en kvinna i bakgrunden som har petat ner kompisgänget till andra plats. Guld är bättre än silver men vi är inte bittra för det utan kommer att kämpa för guldet igen!


Och kom ihåg! Die Hard finns nämligen på DVD. Budskapet är enkelt Yippie Kay Ey motherfucker ha en trevlig helg så kanske polletten trillar ner!

Nu till dagens 90-tals dänga, La Bouche och till alla vackra singeltjejer så vill jag bara sjunga med - Be my lover want to be my lover??





 



 


På återseende..Jonas Hirvelääääää

Fredagen den 13:e

FREDAG!! Skönt sista arbetsdagen för denna vecka. Igår blev det ingen fika på Java utan Tak-Steffo bjöd hem oss alla för lite kaffe och bullar. Bullarna hade Tak-Steffo själv bakat innan det kom fram att det var hans svärmor som hade bakat dom. Goda var dom i vilket fall.

Tycker synd om 2 personer just nu, Tecke Sladd som har möblerat om sitt eget ansikte. Kan inte säga att det blev till det bättre men det får väl damerna ute på dansgolvet avgöra. Gick ju inte så bra förra helgen så jag gillar ditt initiativ till förändring. Gamle Kanna K, ja vad säger man. Man kan ju inte göra något annat än att tycka synd om tjejen. Här kommer hon på en bra idé, verkställer den och det går åt h*lvete. Har inte sett spektaklet med egna ögon än men hoppas att svullnaden gått ner. Har inga egna erfarenheter från att göra bort mig så jag kan tyvärr inte agera som stöd eller bollplank just i denna fråga.

Dagens 90-tals dänga går inte av för hackor. Försöker spara godbitarna till helgen så man arbetar upp ett sug inför vad som komma skall. Men den kommer lite senare.

Majsa Brögren ja vad säger man. Vet att hon blir mer och mer nervös för varje rad jag skriver. Men jag har valt att vara ödmjuk inför uppgiften och vara snäll mot henne. Men en sak säger jag bara. -Snälla Majsa, sluta ringa mitt i natten på vardagarna jag sover då. Det är heller inte speciellt trevlig att höra flås och stön i luren så fort man råkar svara. Ja jag är trevlig och något av vad man brukar kalla svärmorsdröm men du har haft din chans. Man måste släppa taget någon gång och gå vidare. Jag kan vara din vän men mer än så kommer det nog aldrig bli.

En flaska rött, lite god mat och trevligt sällskap ikväll? Någon som är på?

Det blir väl som vanligt jag sitter själv på Pizzeria Paloma med en stor stark. Har beställt in en kebabpizza, men bara för att vara lite wild and crazy så har jag bytt ut den milda såsen mot blandad sås med vitlök. Framåt kvällningen när den femte ölen tagit slut så får jag för mig att ragga lite på en annan ensam individ. Att hon är tandlös med grått hår och heter Twiggy och är 47år är inget jag stör mig på. Glider fram elegant som om det bara är hon och jag där, sliter upp plånboken och viskar lite lätt i hennes öra: -"Får jag bjuda damen på en lakritsshot?" Självklart får jag det och vi inleder en diskussion om varför staten har sänkt hennes bostadsbidrag och rätt till sjukvård. Natten blir lång och än en gång har jag fått en vän för livet. 

Nu kommer äntligen dagens 90 tals dänga: Ice MC kung enligt mig som "bara" hade 2st riktiga hits. Och det är den bästa av de två som jag bjuder på idag:




Hoppas nu att alla får en trevlig fredag och vem vet, vi kanske ses på Paloma :)

// Jonas Hirvelääääää

En sån härlig dag??

Jahopp, vaknade upp som ett jävla lik imorse, men blir glad igen av tanken att det finns nog någon /några som mår sämre än mig idag.
Jag brukar tänka på en vän till mig varje morgon jag går upp och känner mig trött. Han heter Tecke Sladd. Det finns nog ingen människa som ser mer trött ut på morgonen när han vaknar, speciellt på bakfyllan. Han sliter sig själv in i duschen, lägger sig i fosterställning och låter dropparna av H2O befläcka hans kropp. Oftast upp till 2 timmar.

All eloge till killen som orkar duscha på morgonen, det var länge sedan jag gjorde det. Efter bakfyllan en söndagmorgon är ju självklart, men nu menar jag arbetsdagar. Känns smidigare på något sätt att ha det avklarat till kvällen. Men hans motivering är klockren. -"Lakanen blir ibland så skitiga så att man måste duscha på morgonen". Iofs så kan jag köpa det men tror mer på att han blir piggare av att duscha så tidigt.

TORSDAG= Torsdagsfika. Java står på schemat och örebros stolta grabbgäng kommer att belägra stället en stund. Dricka en kopp kaffe, samtala om livets verkliga händelser eller bara prata skit. På senare tid har vi upptäck något av ett manfall men hoppas att styrkan ska växa sig starkare i och med att våren börjar knacka på dörren.

Måste bara komma ihåg att påminna Tak-Steffo om att han måste ha inflyttningsfest i hans nya lya. Kanonfin.

För er som inte tror att jag har något samvete så måste jag bevisa er fel. Lider faktiskt av stora samvetskval då jag häromdagen drog ner mjukisarna för Kanna Kandersson så att hennes mormorstrosor blottades. Om du läser detta så vill jag bara meddela att jag har svårt att sova om natten och vill bara beklaga eventuella traumatiska upplevelser som detta kan ha skapat. Förlåt!

Då så dags för dagens 90-tals dänga: Maxx - Get A Way. En underbar låt av denna tysk/svenska grupp. Kännetecknet i deras musik var en blandning av reagge, rap och speed muffin.





Ses när vi ses!!

Så där ja..

Ska börja blogga lite är det tänkt, jag siktar högt och hoppa bli sveriges nya blogg-kung! Inte för jag vet vem det är men Schulman regerar väl fortfarande.

Kommer dock inte att skriva så mycket om mig själv, om hur jag mår eller vad som händer i mitt liv utan fokusera mer på mina vänner och deras påhitt. Alla kommer dock att skyddas under en falsk identitet. Och på tal om identitet så har gamle Hirvelä fått ett nytt smeknamn så här på ålderns kant. Nu går jag nämligen under namnet Mr Bock. Tack Kanna Kandersson. Vet inte riktigt om jag förtjänar detta men det gör jag säkert. Du får väl motivera mitt nya namn en vacker dag..

Annars så lever jag väl rätt så mycket för helgerna, Bear Cottage brukar det oftast bli, tyvärr. Vi måste slå in oss  på en annan marknad snart. Det är på tapeten att vi ska styra upp en stor hemmafest hos WoW- David. Hoppas att det blir så.

Kommer även att leverera tips på en ny 90-tals Eurodisco låt varje gång jag printat ner lite skit.

Här kommer dagens:




vi hörs och syns...

Yours truly // Mr Bock


RSS 2.0