O som i Onsdag..

Det är onsdag och det vankas utgång. Får se om jag hinner med det idag men den som lever får se.

Imorgon är det dags för Tecke Sladd att bjuda till fest. Vi får se hur många som kommer men vi räknar med minst 30 pers. Harge is the place to be..Vin, öl och sprit kommer att flöda i mängder. Dom som vill grilla får ta med det dom vill äta.

Alla som ska ha stugor måste checka in mellan 15:00 och 18:00.  4st stugor är bokade. Nämn mitt namn i receptionen.
Det väntas galna upptåg med härliga människor, folk kommer från hela Sverige för att festa med oss. Norrland och Sthlm included.

Tecke ska bjuda på knäckebrödsdansen för dom som vill.

På festen kommer vi att se storheter som:

Syltturk: 26årig!! veteran som till vardags jobbar som direktör.
Ullibull: En burlesk ungmö med spritproblem.
Vilda-Viktor: Tillgänglig pöjk i sina bästa år med motorolja i blodet.
Tajny och Stajny: Två norrländska pinglor som pratar roligt och vars högsta önskan är att sexuellt utnyttja Tecke.
Gurkan Si Haben: Telefonsäljande stekare som gillar att äta pizza på konstiga ställen.
Tecke "Love" Sladd: Blomkastande slyngel som har hjärtat på rätta stället.
Plåt-Johan: Örebros svar på Magnus Samuelsson.

Så missa inte årets "happening"

Här kommer en partylåt så att vi får inte feststämningen:



 



Hellre en slant extra för lite extra lyx...

//Jonas Hirvelääääää

Tillfällig Tisdag

Gårdagen kantades av skratt då vi sjöng låten från gårdagens blogg på jobbet. Humorn var så låg när jag stallde mig på en truck och skrek "I'm on a boat" och vart vi än gick så stod nån tex på en pall eller ett ställ och sjöng "I'm on a boat". Min typ av humor.

Annars så gick större delen av kvällen till att ta hand om en sjuk Tecke Sladd. Vad han har för sjukdom vill jag inte kommentera men det är inte den med knudor po min snålle. Jag lagade mat och det bjöds på soppa  (som sig bör när man är sjuk) och sen tvättade jag all hans tvätt, diskade, tvättade hans bil och strök hans skjortor. Men droppen som fick bägaren att rinna över var när han nyskiten och klar skrek FFFÄÄÄÄÄÄÄÄRRRRRDDDDIIIIIGGGGG!!!!!! från badrummet. Då fick det vara nog.  

Hoppas Tecke blir frisk till på torsdag då vi ska riva hans föräldrars stuga.

Gurkan Si Haben ska enligt säkra källor ha slagit Telias nya rekord och sålt hela 3st! telefoner på samma dag. Det tidigare rekordet som var 2st telefoner och hölls av en finnig 18åring som fortfarandet är i puberteten slogs alltså med 33% marginal. Hoppas att toppsäljaren Gurkan får ratta en ny XC60 till sommaren.

När vi ändå håller på med rekord så kan vi fortsätta med:

Majsa som har rekordet i att plugga mest.
Data-Davva som efter sin Amsterdam-vistelse har rekordet i att röka mest majja på en kvart.
Osynlighets-Stefan som har rekordet i att vara osynlig mest.
Kanna Kandersson har rekordet i att vara kåt längst.
Jobbar-Jensa som har rekordet i att ha ett krokigt finger längst.
Tecke Sladd som har rekordet i att skicka mest sms på en dag.
Äpplet-Ida som har rekordet i att supa flest dagar på en vecka.
Ryktet säger även att Diesel-Doris har sålt mest V-power i Sverige. Inte så konstigt iofs när Tecke Sladd måste tanka 2 ggr pga allt han spiller varje gång.

Listan kan göras längre men pga den limiterade tid som jag har avsatt för bloggande på arbetstid så måste jag avsluta för denna gång.

Nu kommer en låt till alla grabbar där ute som har problem med förtidig utlösning. (Syltburk, du vet vad jag menar)






I eftermiddag kan det bli kubb i s-parken...

// Jonas Hirvelääääää

Makaber Måndag

Helgen har bara rusat förbi och i fredags så blev det tyvärr inget bloggande pga den stressamma tillvaro jag hade på min arbetsplats.

ÖSK vann iaf med beskedliga 2-1 över Kalmar och Behrn Arena kokade. En mycket trevlig tillställning.

Fredagen tillbringades något ovanligt på Björnstugan. Vi satt ett gäng hos Jobbar-Jensa och ölade. En grabb från Kumla dök upp på förfesten med dunken och jag kan säga att det var ett tag sedan jag drack sådant. Men man är ju inte den som är den så när det bjöds på Skogsstjärna så var jag inte sen på att tacka ja. 

I lördags var det dags för den stora utgången. Dagen i stort handlade om att putsa klart på Tecke Sladds båt. När jag och Jobbar-Jensa blev hungriga och frågade Tecke Sladd om nåt bra matställe så fick vi bud på först en korv på Shell och/eller en burgare på Sibylla. Riktig finsmakare den där Tecke. Sibylla blev det iaf. Väl hemma så bjuder Tecke upp till fest. Alla som var på festen var taggade på utgång, utan Majsa som skulle hem och fingra....på en uppsats. Tror dock att hon mest var sur över att vi inte åkte tll Motala. Men då hade hon ju inte kunnat pluggat, å det var ju därför hon inte hängde med ut i lördags så jag fick inte ihop det..jaja..

Tecke Sladd, Gurkan Si Haben och Ullibull blev glada i hågen. Denna trio kamperade ihop genom ett nattligt Örebro med blommor, trasiga hundringar och pizzakartonger. En av dom fick för sig att äta på marken och denna lilla händelse filmades och kan ses på Facebook inom en snar framtid. Därefter så såg det inte alls så skumt ut när två pissfulla grabbar knuffar på en motvillig Ullibull om att hon ska med till Norr, varpå hon skriker nej hela tiden. Hon ångrade sig dock och såg oförskämt pigg ut på söndagsmorgonen när det vankades mat och soffhäng hemma hos Tecke.

Dagens dänga är hämtad från en musikvideo där Tecke Sladds båt finns med i bakgrunden:


Ha en fortsatt trevlig dag!

// Jonas Hirvelääääää

Tittande Torsdag!

Har precis lunchat klart med Gurkan Si Haben och Syltburk som var här. Dom hälsade på en hårt slitande kille som egentligen inte hade tid, men vad gör man inte för sina polare.

Igår så blev det en onsdagsöl på O'learys och sedan på Pitchers. Där satt Grogghäxan och sänkte groggar till höger och vänster. Hon blev så full så hon visste inte vart hon var. Tecke Sladd, Majsa Brögren och Äventyrs-Robin tackade för sig tidigt på kvällen och gick hem till sig antar jag vet ju inte riktigt iofs. Tecke gick iaf hem det vet jag. Majsa hade även gjort något med håret. Syltburk och Gurkan Si Haben följde med gänget vidare mot Stömpis. Jag som är en ansvarsfull ung man gick och la mig.

Idag så blir det O'learys och sedan högklassig fotbollsunderhållning på Behrn Arena.

Idag spelar vi bästa låten just nu: Svennebanan!!



Forza svartvitt!!!

Glöm inte bort att det är V-Power dag på Shell / 7Eleven i Kumla!!

// Jonas Hirvelääää

Tröööök tisdag..

Ingen blogg idag...orkar inte..


Men en 90-talare blir det..

// Jonas Hirveläääääää

Minutiös Måndag..

Oj att kroppen är sliten. Det blev "all in" i helgen. Maffiafest vankades och jag och Ratrik Nodin var uppe med tuppen i lördags för att fynda kläder och accessoarer. Mitt fynd var ett par vita stekar pjuckor som inte längre är vita.

Dagen fortsatte sedan på Data-Davvas balkong. Kl var halv ett och en tuborg grön sköljdes ner för strupen. En blev snart till två och sedan tre och fyra. Där var vi tvungna att ta en paus för att orka hålla i hela dagen. Vi åkte hem för att svida om för att sedan komma tillbaka till Data-Davva för att fixa till frillan. 2 kilo daxvax senare och bakåtslicksfrillan satt som gjutet. Nu var det dags att måla lite mascara för att framhäva våra mustascher som vi hade odlat fram. Tecke Sladd med sitt valonblod behövde inte måla något på mustaschen utan valde istället att framhäva sin håriga bringa som något mörkare.

Några minuter efter färdigställandet av mustascherna så kommer Ullibull och hennes kompis Snigel-Johanna.
En lätt slintning på tangenten och Singel-Johanna blev till Snigel-Johanna vilket iofs passar rätt så bra med tanke på de spår hon lämnade efter sig. Dessa två "vinkärringar" bäljade i sig 3 liter vin utan minsta problem, men sen så körde dom porslinsbuss också. Jag höll mig städad och rätt så nykter som vanligt. Data-Davva fick stämpla ut rätt så tidigt. Han mumlade något om att räkorna måste varit dåliga på hans pizza. Sen gick han och la en egen. Tecke Sladd höll i hela kvällen. Han sa inte mycket mer än "Are you talking to me?" Däremot så ringde hans vattenleverantör dagen efter undrandes varför duschen stått på i 3 och en halv timme. Alla vi som känner Tecke vet ju att han tidigt på bakisdagen drar sig ur sängen, kravlar sig in i duschen, lägger sig i fosterställning och låter vattnet strila över sig. Sen att han nästan drunknar för han täcker igen avloppet är ju en annan sak.

Senare på kvällen kom även Grogghäxan, Jobbar-Jens, Syltburk och Osynlighets-Stefan och förgyllde oss med sin närvaro. Några mer onyktra än andra. Syltburks visitkort upphittades däremot liggandes utspridda på dansgolvet. Det sista jag minns från Syltburk är att han moonwalkandes skriker ut -"Det går bra nu" samtidigt som han delar ut sina visitkort likt en präst som delar ut oblater.

Så tack till de fyra damerna som tillsammans fyllde 100 år. Det blev en mycket charmant och bejublad fest.

Dagens dänga är Capella!!




Vi ses i marschallens skugga...

// Jonas Hirveläääää

Funkis Fredag!!

Har fått in en vädjan från en av mina vänner, (vi kan kalla honom Plåt-Johan) att jag ska blogga tidigare på dagen eftersom han uppsöker toaletten mellan 0700 och 0800. Om jag bloggar i tid så hinner han läsa bloggen på skithuset genom mobilen. Jag är ju inte den som är den och eftersom jag bloggar enbart från jobbet för att kunna få betalt för det så är det skit samma när jag bloggar.

Gårdagen kantades av träning och fika. Tecke Sladd börjar bli grymt muskulös nu och man ser att hans proteinshakes och knaprande av testosteronpiller har gjort susen. Han mummlade något om att han ville sola och det är alltid ett bra tecken på att han står på tå för att se bra ut. Eller är det så att han gör sitt yttersta nu för att Skellefte-Stina ska komma på besök? Hmmm tål att tänkas på.. Det var inte många tappra själar som dök upp på fikat men vi lyckades skrapa ihop 7st varav Ullibull var en av dom. Den enda tjejen men hon såg ut att trivas för det.

Jag har fått många mail och telefonsamtal som grundar sig på vart folk har tagit vägen. Jag har fått in efterlysningar efter vissa. Tar nu tillfället i akt och redogör för hur läget är:

Tak-Steffo softar och spelar in sina nya golfklubbor samt slipar på sin badbrygga till båten.
Äventyrs-Robin pratade jag med igår och han kunde inte följa med och fika för han skulle plugga.
Majsa Brögren pratade jag med igår och hon kunde inte följa med och fika för hon skulle plugga. Där ser man.
Syltburk jobbar.
La Victorio och Späcket skruvar antagligen på bilen.

Idag ser det ut att bli soft på schemat, en bra rulle och god mat kanske?

Ni är välkommna att ge förslag på 90-talslåtar ENDAST!! Som ni vill att jag ska spela upp.

Nu kommer en grym låt från gruppen som gav oss Coco Jambo..Mina damer och herrar stå upp för Mr PRESIDENT!!!


Och Tecke Sladd..vad dom andra än säger så passar du grymt bra i mustasch. Din tangorabatt kommer att slå folk med häpnad.

Hörs på måndag igen...

// Jonas Hirvelääää

Tillstramad Torsdag..

Sådär ja.. gårdagen glömd..enough said..

Idag blir det pumping iron och sen torsdagsfika. Vi har börjat med ett nytt projekt. Vi håller på och pimpar Tecke Sladds båt. Det är en 40 fotare med flybridge och med två vattenskotrar på häng. Just för tillfället så har vi lyckats klämma in 4 st 15" basar, bryggat av med 8 st 6/9:or och 6 st skapligt feta 6.5:or som frontar. Ny propeller i högblankt syrafast rostfriplåt (kostar pengar mats). Ny tätning och lack väntar. Tecke vill ha babyblått medans Vilda-Viktor är mer sugen på blanksvart. Vi får se hur det blir.  

Nu är det iaf klart att festen blir av. Dom som inte har någonstans att sova får boka stugor. 4 pers i varje till en kostnad av endast 400kr. Boka snart, det är en rekommendation som alla bör följa.

Ratrik Nodin hade också lite oflyt igår. När han skulle hämta sina sommardäck så hade nån skelögd praktikantjävel lyckats med bedriften att vända två däck med insidan utåt. Inte kul sa Ratrik med kommentaren: Jag fick iaf mat hos mamma.

Måste även ta tillfället i akt och kommentera Data-Davvas fylliga mustasch. Den är grym, so thick! Jag och Tecke Sladd bangade ur eftersom vi såg ut som den långe och den korta ur bröderna Dalton. Men nu har vi börjat spara igen och den som ska med på lördag får se resultatet.

Nu har jag börjat med 90-talarna igen. Man behöver ta en liten vila då och då för att ladda om minneskortet i hjärnan så man kan minnas alla glada bitar som man satt och lyssnade på i 740:n, med sällskap av ett par fruntimmer och en platta 2,8:or.

Här så kommer en bortglömd raritet. Fun Factory :




Ses på fikat dom som kan...

Som avslutning ett citat jag snodde ur sändningen med MNK igår:
"Jag har tejpat punghår på mitt kön för att pappa inte ska bli så full"

// Jonas Hirveläääää

Ofattbar Onsdag...

Kanske den kortaste bloggen på jorden.

!.Punktering
2.Tappade ljuddämparen på firmabilen
3.Träningsvärk
4. Sliten....


Men en 90-talare hinner vi med:



Lyckades komma på en bortglömd pärla..njut..

Hoppas på Man Utd ikväll!!

Ingen onsdagsöl idag inte..kroppen orkar inte..

// Jonas Hirveläääääää

Trivsam Tisdag..

Helgerna är slut och det har hänt en hel del under tiden.

Torsdagen firades med ett par pilsner hemma hos Plåt-Johan och hans tjej. Flitiga-Lina hade gjort pressmackor åt oss samt snacks. Vi slängde upp ett tv-spel på projektorn och betedde oss så där grabbigt som bara ett grabbgäng kan.
Tecke hade oanade talanger inom tv-spelandet främst inom fightingspel även om han bara körde samma spark hela tiden så fungerade det ju.

Lååååååångfredagen tillbringades delar av dagen på Data-Davvas nytrallade balkong! Sedan bar det av mot Rockweekend-konsert med b.la Dead by april och Mustasch. Mumin fick lite för mycket av det goda i sig och stod och bankade huvudet mot ett glasfönster tills han höll på att stupa omkull. Sedan blev det Stugan där Mumin kom in utan problem. Man kan säga att nivån på hur full man får vara för att komma in var minimal den kvällen.

På lördagen så vankades det bilar. Tecke styrde min Ferrari mot Jönköping och Bilsport Performance Show. En tank + 250kr fattigare, 5 timmar senare och med en bil nerskväll med öl så hade vi sett x-antal bilar, x-antal brudar med för små kläder, sjukt många fulla raggare och en bil som hade tappat motorhuven på motorvägen.

På kvällen så bjöd Data-Davva till fest än en gång, nu hade vi siktet inställt på Frimis. Bauhaus-Sofie hade tagit på sig jackan redan vid halv elva men vi kom inte iväg föräns en timme senare. Väl på uppfarten till Frimis så slingrade sig kön öändligt långt. Diesel-Doris fick den brillianta idén att vi skulle planka in. Det hade dom gjort såååå mååånga gånger förut. Sagt och gjort så begav vi oss smygande bakom fastigheten. Det som var nytt för iår var att planket över ån var utbyggd och att det hade tillkommit en större mängd taggtråd. Men skam den som ger sig. DD skulle ändå ge sig på att ta sig runt. Men tyvärr så gick det inte. Då fick jag för mig att göra ett försök, det misslyckades också så vi gav fan i det och ställde oss i kön som vanligt folk. Då kom vakten och spärrade av ca 5 meter framför oss och påpekade att alla efter avspärningen inte skulle komma in. Tecke Sladd kom då på att va fan vi drar till Stugan och så blev det.

På väg hem därifrån så fick en dum jävla idiot för sig att han kunde tränga sig för i korvkön. Både Tecke Sladd och jag höll på att dö av hunger så jag sa vänligt men bestämt att han fick ställa sig sist i kön. Men tydligen så var han inte bara dum i huvudet utan även döv för han verkade inte förstå vad jag menade utan skulle tränga sig igen. Då gav jag honom en lätt knuff i rätt riktning men han gav sig inte. Då gav jag han en till knuff i samma riktning varpå jag får en snyting på hakspetsen. Jag skakar av mig slaget varpå idiotkorvgubben ger han en korv! Tecke och jag tar upp jakten på den störde trängaren och han går med raska steg mot bussarna. Där förklarar han för oss att hans pappa är advokat varpå vi ifrågasätter om det är därför han måste åka buss hem ist för taxi. Jaja men hursomhelst så fick han ändå sin korv den döva, dampande, korvköträngande samt bussåkande, "min pappa är advokat"-sägande nörden. Det historien inte förtäljde var att även jag och Tecke fick våra korvar så det slutade ändå väl :)

I söndags var vi så hypade efter att ha sett snabba bilar så vi var tvugna att se nya Fast and the Furious. Helt okej.

Dagens dänga är en hyllning till Tecke Sladd: 

 

Sen så hoppas vi att IFK Askersund kissar på Laxå IF ikväll.

// Jonas Hirvelääääää

Säääärtorsdag..

Ingen Java idag. Det blir öl/tvspelskväll hos Plåt-Johan. Jag är sugen på att dra vidare och höra Adrian Lux lira lite sköna plattor på Satin men vi får se om det är nån som är sugen mer än bara jag. Ratrik borde man ju få med iaf. Kanske Data Davva, vore skoj.

Imorgon blir det Rockweekend på Conventum, skapligt drag. Då ska vi förfesta lite innan hos Data-Davva och Äpplet-Ida. Dagens låt blir därför Losing You med Dead By April som kommer att lira där. Såg dom för två år sen och det var grymt.

På lördag drar vi ner mot Jönköping där Tecke ska få lite ögongodis i form av lättklädda damer och vi andra ska dricka lite öl och kolla på bilar :)

Syltburk ska agera chaufför och han ska ratta ner syltbussen redan kl 6 imorgon bitti. Tecke ska köra min Ferrari och det tror jag han gör med bravur. Han var ju så duktig så med att köra sin fars Escalade.

Tecke tyckte inte att bloggen var någon bra forum för att promota hans valborgsfest så dom som betyder något kommer att få en inbjudan istället. Temat är hellre avklätt än välklätt! Det är bra att norrlandsdamerna redan är bjudna eftersom dom har så långt att åka.

Här kommer låten:






Glad Päsk till alla som jag känner!

Yours truly.

// Jonas Hirvelääääää

Osoliga Onsdag

Skapligt bakslag att det skulle regna. Men till  helgen ska det bli fint igen.

Igår tillbringades kvällen ute vid Vilda-Viktors och Späckets garage. Tecke Sladd skruvade ihop i stort sätt hela bilen. Planade toppen, svetsade tryckrören, trimmade motorn, pumpade luft i däcken, kapade fjädrarna, och vaxade hela skiten och allt på en ynka halvtimme. Tecke kan om han bara vill.

På tal om Tecke så tänkte han dra till med en dunderfest ute i Harge på Valborg. Så alla som vill komma skriv en kommentar så ordnar vi det. Han har en jäkligt smidig plan som bara jag känner till så det tänker jag hålla för mig själv, såvida inte jag blir pissfull och försäger mig. Panget kommer även att ha nypremiär den kvällen så vi kommer att bege oss vidare dit när kvällen lackar mot natten och svinga våra lurviga till natten gryr mot dag. Det enda man behöver ha med sig är: Täcke, kudde, madrass, tandborste, tandkräm, sexiga underkläder, handduk, en påse chips, något drickbart och ett jävla glatt humör. Tecke!, om du läser detta så glöm ej bort att fråga mamma och pappa om lov när dom kommer hem från Thailand.

Data-Davva! Glömde bort att fråga dig senast om penisringen fungerar bra fortfarande? Det var ett tag sedan vi fick höra om magins under.

PS. Hoppas att pissbögarna från Värmland förlorar ikväll DS

Nu till dagens fenomenala 90-tals dänga:



Hoppas att ni inte regnar bort..

// Jonas Hirveläääääää

Taktlös Tisdag

Denna vecka är hårt fullplanerad. På fredag blir det konsert med grabbarna! Hoppas inte Data-Davva glömt bort att han ska ha förkula hemma hos sig och äpplet. Vill också säga att Äpplet -Ida bett om förlåtelse och grävt ner stridsyxan. Stort av dig men inte helt oväntat.

På lördag så ska vi åka ner till Jönköping för att kolla på Späcket och Vilda-Viktors monsterbygge. Detta vidunder har säkert 1000hk och kör strippen på 6 sekunder blankt. Tecke Sladd ska också med men inte för att kolla på bilar utan han skulle titta på alla lättklädda damer som springer runt bilarna. 

Såg att Syltburk har "pimpat" syltbussen med fyra grymma 19" rims. Hoppas att hans nya projekt Monster Beamern blir lika het. Jag har stora förhoppningar på den bilen. Mycket bilsnack idag men man blir ju så sugen när det blir vår. Tänk att få ratta en fjäderkapad 740 med Luisi sportratt och  en 15" Kicker bas samt tonade rutor. 4" Japsdämpare som vrålar ut sin ilska vid kissetorget i Askersund. Ligga på brehärsh längst hela kurvan vid Ströms hörna och sen vrida upp ett antal tattar-kast ut med Sjöängsrakan. Det skulle vara nåt det....

Ska på maffia-fest om två helger och har lite problem med vad man ska ha på sig. Det skulle ha varit gangsterfest ist, för då kunde man dyka upp som Snoop Dogg Mother Fucker, hade var grymt. Men nu kommer man väl steka in som Al Capone eller dylikt. Jaja nåt hittar man väl på.

Dagens 10-poängare är Syltburks Schampo-frilla den är snygg som få. Vad gör du för att få sån volym?

Data-Davva vad sysslar du med? Sjuk?

Dagens 90-tals dänga är :
 

Yours truly

//Jonas Hirvelääääää

Markant Måndag.

Måndag!

Fick återberättat allt som hade hänt i Öret under den tiden jag var borta igår och det står klart att det inte händer så mycket när jag och Tecke är ute på äventyr. Däremot så hade allas våran Syltburk lyckats med bedriften att lura av Jobbar-Jensa sin bil för överkomliga 5000:-. Så nu ägs BMW-monstret av Syltburk.

Jag tror att Osynlighets-Stefan hatar antingen mig eller Tecke. Eftersom när vi är borta så dyker han plötsligt upp och vill leka. Ska ta ett snack med den killen.

Majsa Brögren målade upp bilden av att jag och Tecke skulle vara som ett par som sitter ihop. Funderade lite över det och kom fram till att vi är nog som ett äldre par. Vi båda går lite konstigt (skadat knä), åker SAAB, lagar husmanskost, ligger aldrig med varandra och tjatar lite på varandra fast med glimten i ögat.

Snart kommer Gurkan Si Haben hem. Var tvungen att ta mig en tur i hans vräkiga pistmaskin i helgen. Gurkan var väldigt glad och på gott humör eftersom han nu har fått sig en dubbling. Det var så mycket bröst kommenterade han att gamle Gurra inte visste vart han skulle ta vägen. Så för Gurkans del så hoppas vi att han manövrerade sin maskin lika bra som pistmaskinen. Fast det tror jag nog att han gjorde eftersom han är känd för att ha bra koordinationsförmåga.

Dagens 90-tals dänga är:


Ut i solen nu så ni kan bli lite bruna...

// Jonas Hirvelääääää

Semestern är slut..

Tack vare internet och teknikens framfart så sitter jag faktiskt i bilen hem och bloggar. Tecke Sladd kör Escaladen med stadig hand och SnyggBjörn 2.0 och Mustarn Marcus sitter och sover där bak.

En underbar dag i solen igår och en jävla massa "svart på en kvart" har gjort att ansiktet stramar lite idag.

En skandalfri weekend måste jag säga. Det mest upphetsande måste ha varit Teckes äventyr under täcket. Jag har vaggats till sömns i dagarna tre nu och tycker att det ska bli skönt att få sova i sin egen säng.  HC stog på schemat igår och där var vi. Nån hade tagit sig friheter till att lägga en pizza på toaletten så att lukten där var olidlig och man fick gå runt med en full blåsa hela kvällen. 

Nä nu ska vi snart hem till Jobbar-Jensa och dricka lite kaffe. Hoppas att jag får reda på lite skvallerdär så kan jag hänga ut någon på bloggen imorgon.

Hörde att Diesel-Doris hade sällskap i bingen inatt och vi får hoppas att dom hade det trevligt :)

Ingen låt idag och inga bilder pga ett segt 3G internet. 

Ha en fortsatt seg söndag..

//Jonas Hirvelääää 

Ohh mamasita..

Torsdagen övergick till fredagen samtidigt som Tecke Sladds nykterhet övergick till onykterhet. Vi kom upp säkert till Sälen tack vare Teckes klanderlösa körande i sin pappas Escalade.

Mustarn Marcus och Snygg-Björn 2.0 följde med i bilen, resan inehöll diverse nakenhet och besudlande av varandras nutor.

Kommer inte att hinna att skriva så mycket på bloggen. Det jag kommer att göra är att uppdatera med lite skvaller dock. Teckes oskuldhet detta år har gått över. Killen fick smaka igår och recievern heter Stajny. Så nu är Tecke skyldig Clabbe Starken en trisslott. Ber även Tecke om ursäkt för min osmidiga entré in i stugan mitt i akten, men det är min stuga oxå.

Nu ska vi hoppa in i bastun och tvätta bort det snuskiga som hänger på Teckes kropp och sno**!

Hoppar över dagens bild. Kommer att uppdatera med bilder senare.

Finns även annat skvaller som jag kanske tar upp senare men just nu är det lite känsligt antar jag och riktigt hjärtlös är jag inte...

Dagens 90-talsdänga hinns med självklart!


Ha nu en riktigt bra helg!!

//Jonas Hirvelääää

Oseriös Onsdag!

Vilket skämt..hahahahaha..gick och sa till några på jobbet att dom blivit uppsagda idag..ingen kul reaktion. Sen sa jag att det var ett aprilskämt men dom blev inte gladare för det. Jag är 27 år i en 18-ings kropp.. Tur att man har barnasinnet kvar.

Sälen imorgon och då ska det bara tas lugnt och sova hela helgen. Eller inte. Tecke Sladd är skapligt laddad. Han har tydligen inhandlat 5 flaskor Dom Perignon, som han ska spruta ut över Hundfjället samtidigt som han gnolar på "Är det så här när man var kär när man var liten". Gurkan Si Haben skulle bara avnjuta 10st folköl och sjunga "Långa bollar på Bengt" iförd endast Teckes gamla klenoder, vilket innebär string och bitboll.

Idag så orkar jag inte skriva så mycket men lovar att uppdatera från Sälen. Då kommer jag även att börja med dagens bild.

Idag blir det ingen 90-talsdänga men dock en skön låt från våran tripp till Sälen förra året.


Ha det skit bra idag!!!

Sjukt det där med Rosing..sinnessjukt..


Med Vänliga Hälsningar

// Jonas Hirvelääääää

RSS 2.0