Det nalkas ljuva midsommar.

Man drömmer ju om sol och gröna hagar när det börjar närma sig midsommar. I år tror jag att vi får nöja oss med grådask och lervälling. Man blir något misspeppad när man ser att vädret ska bli skit. Men med rätt sällskap så kan ju allt ändra sig.

Lite info om vad som har hänt:

Jag utspelade allt motstånd på golfbanan i tisdags. Tiger får se upp för nu har jag börjat min vandring mot toppen av världseliten.
Igår så var vi och såg Johan Glans som uppträdde på Björnstugan. Han är ju sjukt bra! Mycket folk och trevligt sällskap förgyllde våran onsdagskväll. Alla var med utom Tecke Love  (som förmodligen hade egenvård, eftersom en speciell flicka ska komma på besök) och Data-Davva ( som förmodligen hade egenvård, eftersom eventuella speciella flickor kan komma att komma på besök).
Har även hört att grabben varit och tittat på ett skapligt penthouse på slottsgatan. Hoppas att du får den.

Ullibull den världsvane har varit och ö-luffat i Grekland. Förutom alla håriga och flottiga greker så har hon hunnit med att sola lite också. En kommentar angående alla fina grekiska hingstar som ska ha kommit ur Ullibull är att hon gått runt med konstanta snigelspår.
En tjejmaffia bestående Kanna Kandersson, Diesel Doris och Majsa Brögren ska inta Strand hotell på Öland. Vill bara påminna er om att hälsa till alla stekare där nere från Hirvelä och att skumpan inte flödar lika mycket längre när inte jag är med:) Gurkan vill också hälsa.

Imorgon är det midsommar och då är det Harge som gäller. Panget bjuder upp till fest i dagarna tu och vi får hoppas på samma folkstorm som var där på valborg. Gurkan Si Haben ska ställa till med en sjudundrans fest i Grönebacke och det kan vara dit vi styr innan helvetet brakar loss på det fashionabla Hargebaden Restaurant & Nattklubb!

Data-Davva ska visa sina konster i att dricka snaps och vi hoppas att han kör en favorit i repris från kräfskivan för två år sen. Syltburk ska försöka att bräcka sin fina dans (som för övrigt ligger på facebook), samtidigt som han citerar en epilog ur kärleksromanen Madame Bovary av Gustave Flaubert. Tecke Love ska prova nya gymnastiska övningar samt försöka att stanna på Panget längre än femton minuter.

Så vi hoppas på en trevlig midsommar och att vi sköter oss och tar hand om varandra.

Har fått en förfrågan om att publicera en ny singel på dagens singellista men jag väntar tills nästa fredag med den.

Dagens dänga är en comeback av Sean Paul..skaka rumpan!


Nu ska jag försöka få dom på jobbet att sluta lite tidigare.

//Jonas Hirveläääää ..............................................................................27år på lördag =)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0