Fuckin' Friday...

Jahapp..en vecka sen sist..jag skrev alltså..

I fredags så fick vi för oss att knalla på golfbanan. 5 timmar och x-antal borttappade bollar så var vi äntligen klara. (jag kom 2:a)

Kvällen avnjöts på Lilla-Örebro som har fått ordning på maten nu. Underbart gott och grabbarna som tryckte i sig älg-burgare var också nöjda. Data-Davva skickade även ett tack till kocken.

Lördagen började på stan där vi febrilt letade efter Hawaii-skjortor. Alla måste ha varit slutsålda för vi hittade inte en enda. Framåt 12 så blev vi hungriga och begav oss till uteserveringen vid slottet. Underbar grillbuffé. Rekommenderas varmt. Därefter så blev vi lite sugna på att förflytta oss till deras lounge-avdelning sagt och gjort så hängde vi där en stund. Och med stund så menar jag 4 timmar och ett antal drinkar senare så började vi bli smått salongsberusade. Nu var det dags för att byta om inför kvällens höjdpunkt Da Dhrimpboat. På båten rockades det fläsk och vädret var underbart. Kanna Kandersson kom knappt med båten pga sitt höga alkoholintag men vi lyckades tjata in henne. Senare på kvällen gick det ju som det gick :P Dock uppförde hon sig som en dam ska vid större sällskap.
Det enda som var lite sämre än allt annat var väl trubaduren som inte riktigt höll världsklass.

Kvällen avslutades på Frimis....

Idag fyller allas våran Data-Davva år. Detta ska han fira med att bjuda hem oss på pompa och ståt. Jag förväntar mig att champagnen ska flyta och att det står ca 40-50 tal kaptener och väntar på att få drickas upp.






Imorgon lördag så är det dags för Kanalfesten i Askersund. I folkmun även kallat Analfest/Kanylfest. Välj själva. Hoppas på fint väder så att vi kan steka lite i Tecke Loves båt. Får inte glömma att nämna att Nordman ska spela, återstår att se om ostman, bordman och sydvästman fått följa med på spelningen.

Nu så kommer en skön låt som nästan blivit sönderspelad på das radio.


Hoppas på en liten solglimt i helgen.

Själviskhet är inte att leva som man själv vill, utan att tvinga någon annan att leva som man själv vill.

// Jonas Hirveläääääää

Kommentarer
Postat av: Ida

Du ska la hinna med o bli spöad av mig på släktträffen också..

2009-06-05 @ 15:13:44
URL: http://kronblomsmalin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0