LA Pizza...

Då har det gått ännu en vecka utan bloggande för min del. Känns som om jag får abdikera från bloggkungstronen om jag inte skärper mig.

Det som har hänt är att det har varit släktträff och Kanalfest. Släktträffen var inte som den brukar. Det regnade nämligen och det var ett tag sedan det gjorde det på våran släktis.

Kanalfesten följde trenden de senaste åren och folket uteblev från Askersunds enda riktiga fest nu för tiden. Man kanske skulle bli festivalgeneral och fixa ihop en redig fest till nästa år. Hmmm
Ett par flaskor rosé hann man iaf få ner.
Grabbarna grus ville festa inne i Örebro igen! och bangade därför en träff med lite nytt kött inramat av hamnen i Askersund. Tror dock att dom hade kul ändå. Finns ju filmbevis på Fejjan som bevisar att Gurkan Si Haben och Tecke Love blev pruttfulla. Vad är det med Gurkan och hans ätande från golvet???

På tal om Tecke så har den killen seglat på ett rosa moln denna vecka. Stajny var nämligen på besök och sällan har jag hört att Tecke slutat kl 11 från jobbet. Det kommer defenitivt bli ett kärt återseende på midsommar.

Lite synd får vi tycka om Tecke Love oxå. Han blev Faceraped härom dagen. Det var allas vår Data-Davva som lyckades med bedriften att 2ggr komma åt Teckes lösen. Tecke svarar med att anlita allas våran Jobbar -Jensa eller ska vi kalla honom Diskar-Jensa till att hacka upp Data-Davvas lösenord. Vi får väl se om det lyckas....

Syltburk och Data-Davva är två stekiga nyblivna singelkillar som alla ensamma tjejer eller (mammor) får se upp med i sommar!!
Eftersom Syltburk redan presenterats som veckans singel så är det dags för Data-Davva att genomgå denna ritual.

Data-Davva är en glad grabb som lever livet. Han älskar sitt jobb som elektriker och tillbringar gärna sin fritid på golfbanan. Med sina 45 kg så är han smidig som en iller och har som motto att alltid vända andra kinden till. Han är killen med ett genuint lugn och det finns inget som kan få honom att ilskna till. Hans bästa tid på dygnet är när förmiddagen gått in en bit på eftermiddagen, 1337 för att vara exakt. Han ser sig själv som elit och har inget emot att i sitt nästa liv bli antingen trollkarl, gnom eller dvärg. Ölsinnet är bra och han är en jävel på att blanda goda kaptener..
Så var finns du tjejen med samma lugn och försiktighet som Data-Davva? Var finns tjejen med hjärtat på rätt ställe? Är du sugen på att genom livet leva i samförstånd med en likasinnad. Lösa världsproblemen tillsammans? Ta då kontakt med denna biff som tränar 2ggr var tredje månad. Du kan få syn på Data-Davva utanför Nautilus, Dormy eller något av alla stekiga inneställen i Örebro.

Nä nu blir det hemgång..men först en video..

 

Ikväll så blir det middag i Askersund med goda vänner....

//Jonas Hirvelääää

Kommentarer
Postat av: Anonym

Middag med goda vänner? ngt i sällskapet kanske skulle behöva en annan presentation.....

2009-06-12 @ 23:06:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0