Manic Monday!

Helgen är åter slut och den avrundades på bästa sätt med trevligt sällskap och soffhäng hos Ratrik Nodin. Rykten säger även att han gick hem med Data-Davvas syrra i lördagsnatt. Mer än så vet jag inte. Bra jobbat!

Fredagen tillbringades i STHLM på dagen och på Pitchers på kvällen. Jag, Äventyrs-Robin och Plåt-Johan åkte till den kungliga huvudstaden en sväng. Inga skandaler på fredagen men på lördagen så var det dags för Metallsvenskan på Behrn Arena. Fan vad kul det var att se rockgrabbar i långt hår och skinnpaj jaga bollen. Publikfavoriterna Bullet charmade publiken, inte så mycket med den bländande fotbollen utan mest för ihärdigheten. Ett par pilsner senare och vi blev bjudna på fest hos Backwheel. Kan bara tycka synd om grabben när han vaknade upp på söndagsmorgonen och fick se all disk stå i köket och vardagsrummet. Men är det fest så är det.

Lördagen var riktigt kul då alla hade valt att gå ut och parta. Vilda-Viktor valde att köpa hela baren och det resulterade i en dyngfylla för alla inblandade. Syltburk rockade loss som vanligt i värsta Travolta stilen och Ratrik raggade på den blonda tjejen i hörnet. Data-Davva drack shots med näsan och Tecke Sladd jobbade på att fylla Kanna Kandersson. Lördagen i korthet. Jo vi lyssnade på I'm on a boat x-antal gånger oxå..

Rykande heta nyheter trillade just in och dom säger att Diesel-Doris blivit stoppad av polisen och kunde åka de resterande 50 meterna till jobbet 2000kr fattigare.

Dagens dänga är en bra låt som kommer igång runt 0:45 in i låten..skön danslåt..eller hur sylt??


I'm on a boat motherfucker, don't you ever forget!!

// Jonas Hirvelääää

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0