Eriks dag!

Ännu en helg med festligheter är till ända. Lite lagom festande både fredag och lördag. I fredags så var det Pitchers som stog på tur efter en fest hos Majsa, som man var tvungen att bjuda in sig själv till. Fabbe och Hubbe var på besök och dom såg lite lagom pigga ut efter en bilfärd från Växjö i en Toyota Corolla. Ghettotjejen och en liten tjej från Hedemora var också med.

Lördagen firades i Jobbar-Jensas tecken. GT och Rom och Cola stog på menyn. Späcket stog för GT:n och Syltburk för Kaptenen. Jobbar-Jensa firades med en härlig potpurri av läckerheter. Och som vanligt när man går och plockar av livets goda så tenderar det till att rusa iväg med dollars. Vilda-Viktor hade fått händerna på lite raketer och avfyrade dom likt en fanfar till Jobbar-Jensa, som en hyllning till lillkillen. Tror han blev varm i själen och glad, såg nämligen att han blev lite röd i ansiktet. Cykeltjejen från Motala anslöt på lördagen. Den tjejen måste se till att få sig lite raj-raj för maken till "revirpissande" tjej har jag aldrig stött på. Hon gned sig mot den ena efter den andra och jag kände mig tvungen att säga något. Förlåt om du tog illa upp men jag vill att du ska veta att sanningen gör en gnutta ont ibland. Det blir nog bra ska du se :)

Data-Davva visade sig vara riktigt grym i armbrytning med vänster hand. Killen har joxat flöjten duktigt med "fel näve" så att säga. Plåt-Johan har för övrigt bytt namn till Samuelsson. Det passar han bättre. Dock såg han inte allt för stark ut när kvällen förvandlades till natt.

Söndagen firades på Behrn Arena och vi fick se de svartvita dominera de fiskluktande bollsparkarna från Göteborg.
Forza Svartvitt!

Fick höra att Gurkan Si Haben ska på DIF-AIK ikväll och jag hoppas att han inte åker på stryk i sina fina laxrosa raffebrallor. Håller tummarna för de gulsvarta då DIF är värda att spela i div 4.

Dagens låt är hyllning till ÖSK!


Det är vad vi tror att vi redan vet som hindrar oss från att lära oss något nytt.

// Jonas Hirvebläää

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0