Syltfest och Eskilstuna

Då var det återigen fredag och dags att uppdatera bloggen.

I Fredags så var det ju dags för syltfest. Killen som närmar sig 30 kallas i folkmun för Syltburk. Festen började i hans stekiga etagelya mitt på fashionabla Norrcity. Där dukades det fram tårta och kaffe. Samtidigt pågick en landskamp på tv som följdes med spänning.

En stund senare på kvällen vankades det överraskningsfest vid volleybollplanerna ut mot Naturens Hus. Syltburks bror och sambo hade fixat ett beachparty med husbuss, dryck, sång och dans. Tecke Love fick nya kompisar och lärde sig att häva öl på 4 sekunder. (vilket märktes lite senare på kvällen). Efter festligheterna bar det vidare mot Björnstugan där vi intog champagne och diverse rusdrycker. Syltburk fick sin största önskan genomförd då jag tömde en flaska med livets dryck över honom. Mitt sätt att säga grattis antar jag. Tecke Love hann på något konstigt sätt inte komma in då det tog han 1 och en halvtimme att cykla två kilometer :)

Lördagen började med lite shopping och lunch på stan. En inte alltför pigg Tecke släpades med för att sedan däcka i syltbussen i vår färd mot E-tuna. Killen mådde så dåligt att han ömsom satt upp och flåsa och ömsom låg ner och frustade. Men det var ju inget ett par öl kunde råda bot på.
Dagen gled varsamt över mot eftermiddag och vi satt på Å-bryggan och avnjöt diverse drinkar och öl innan det var dags att svida om för kvällen. Jag och Tecke hade gett Sytlburk en kväll på stan som födelsedagspresent. Detta utnyttjade kära Syltburk till max och beställde in det dyraste dom hade på menyn. (stekig oxfilé). All denna goda mat sköljdes ju självklart ner med en flaska rosé och x-antal öl.
Kvällen började glida mot natt och självklart så var vi sugna på att klubba lite. Harrys föll oss bäst i smaken (syltburk=snart 30år) så det fick bli vårat tillhåll. Lill Pite-Danne älskade givetvis alla och tyckte att dom borde ligga med han. Kvällens sjukaste kille måste dock ha varit DJ Assfuck på Harrys. Han mixade in, och nu skämtar jag inte, Rap das armas (rapapapapapa) i VARJE ! låt. Det kändes lite sådär att höra Sommartider med en mix av rapapapapapapa.
Efter krogen så blev det sedvanlig fyllekäk på Eskilstuna torg. Dom tog inte kort vilket vi naturligtvis var tvugna att påpeka. Tecke slet med sig en hel rabatt med blommor upp till Lill Pite-Dannes lägga och Syltburk däckade, vilket iofs är naturligt med tanke på hans höga ålder!

Nu i veckan så hjälpte vi Diesel-Doris att flytta in i sin nya fräscha lägga. Hon fyllde även år! Kul att även hon får börja gå på systemet. Tecke var med och bar ner grejerna men sen när dom skulle bäras upp så hade han försvunnit som en avlöning. Det visade sig dock att han hade smitit iväg till Jobbar-Jensa för att avnjuta en kopp java. Men det gör inte så mycket, det blev ju bara lite mer att bära till oss andra.
Senare den kvällen så lockade Björnstugan och Comedy Club. Appelqvist var riktigt rolig. Data-Davva lyckades med bedriften att supa ner sig en vardag och må piss på jobbet dagen efter. Stekigt!


Nu har jag även tagit bort de förnedrande bilderna av en lätt överförfriskad Gurkan Si Haben antastandes en yngre flicka.!
Varsågod!

Dagens dänga blir lördagens mest spelade låt!


Feelings!!

Nu blir det soooool!

//Jonas Hirvebläääääää

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0